Телефон: 0888 643 153 | Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | Skype: veselin_lyutskanov |

Мога ли да се предпазя от херния ?

Не можете да се предпазите от херния ако имате предразположение за това, дори да прекарате живота си на маса и легло до нея. Херния засяга един на всеки десет след 45 години (второто полувреме). Това са различни хора. Работещи в офис, но и спортисти.

Защо ли? Защото няма сила на света която да затвори херния отвора по неоперативен път, колкото и да ни се иска. Хернията е механичен или анатомичен дефект и само анатомичното или механичното затваряне на дефекта е начина за лечение. Дефекта е обичайно в без мускулна зона на коремната стена и не може да се заздрави с фитнес или билки или по-лека работа. Не може да спрем развитието на хернията с прилагане на колани или бандажи. Те дори влошават положението. Повече за колани и херния вижте ТУК!

Сигурно има и други въпроси и притеснения. Ако е така е добре да се видим и да ги обсъдим конкретно. Добре е да са и Ваши близки на обсъждането. Това е моята работа, призвание и удовлетворение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете! Д-р Люцканов Тел: 0888 643 153

 

ПечатЕ-мейл

Пишете ми.

Име(*)
Please type your full name.

Ел.поща(*)
Invalid email address.

Съобщение(*)
Invalid Input

Прикачете снимка
Invalid Input

Файла трябва да е не по-голям от 1МБ. Формат: jpg, jpeg или png

Въведете символите от картинката.(*)
Въведете символите от картинката. Грешно