Телефон: 0888 643 153 | Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | Skype: veselin_lyutskanov |

Как да разбера дали имам херния ?

Възможните симптоми или признаци на една коремна херния са:

  • Забележима или напипваща се и променлива мека подутина в слабините Ви или на коремната стена
  • Болка в зоната на подутината. Характерно за болката в зоната на хернията е, че се провокира и засилва при вдигане на тежест или при кихане и кашляне
  • Болка в областта на хернията може и да не е силно изразена, а да има постепенно подуване, теглене, дърпане, тежест и тъпа и нарастваща болка при продължително ходене, сядане и стоене в право положение.
  • Тези симптоми на херниите обичайно преминават сутрин, при покой или в легнало положение на тялото Ви.

При херния с изразено ангажиране на червата може да се появи смутено храносмилане, затруднено изхождане, присвиващи или коликообразни болки по корема. Тези признаци на хернията при недиагностицирана херния могат да са причина за погрешно лечение за колит, за гастрит, жлъчка. Лечението очевидно няма да е успешно. Коректното изследване и поставяне на точната диагноза коремна херния с последвало възстановяване са правилният подход.

Случва се в херниялният сак да е увлечен част от пикочният мехур. Симптомите на херния с участие на пикочен мехур са смутено или затруднено уриниране, повторно уриниране, възпаления на пикочния мехур, образувaне на камъни.

Сигурно има и други въпроси и притеснения. Ако е така е добре да се видим и да ги обсъдим конкретно. Добре е да са и Ваши близки на обсъждането. Това е моята работа, призвание и удовлетворение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете! Д-р Люцканов Тел: 0888 643 153

Вижте как протича прегледа, подготовката, упойката и операцията за херния ТУК!

ПечатЕ-мейл

Пишете ми.

Име(*)
Please type your full name.

Ел.поща(*)
Invalid email address.

Съобщение(*)
Invalid Input

Прикачете снимка
Invalid Input

Файла трябва да е не по-голям от 1МБ. Формат: jpg, jpeg или png

Въведете символите от картинката.(*)
Въведете символите от картинката. Грешно