Телефон: 0888 643 153 | Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | Skype: veselin_lyutskanov |

Кога най-скоро е възможна операция за херния ?

Обичайно срока за планова операция на коремна херния варира от няколко дни до три седмици при необходимост от лечение и компенсиране на придружаващи заболявания, подготовка при евентуална алергия след консултация с алерголог. От друга страна е натовареността на екипа и оперативния график.

Във всички случай първо е необходим е преглед от херниолог  на хернията. Конкретно се обсъждат сроковете и мероприятията по изследване на основни показатели от кръвни тестове, електрокардиограма на сърцето, рентгенова снимка на белия дроб, ехография на корема, консултации със специалисти при показания за това. В зависимост от вашето здравословно състояние се планира датата за операция в удобно време. Спокойно се обсъжда вида на Вашата херния, каква операция би била най-подходяща за Вас. Ще имате време да обсъдите в семейството и в службата удобна дата, която минимално да пречи на работата и семейството.

Тук бързината не е от значение, а качеството!

Сигурно има и други въпроси и притеснения. Ако е така е добре да се видим и да ги обсъдим конкретно. Добре е да са и Ваши близки на обсъждането. Това е моята работа, призвание и удовлетворение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете! Д-р Люцканов Тел: 0888 643 153

ПечатЕ-мейл

Пишете ми.

Име(*)
Please type your full name.

Ел.поща(*)
Invalid email address.

Съобщение(*)
Invalid Input

Прикачете снимка
Invalid Input

Файла трябва да е не по-голям от 1МБ. Формат: jpg, jpeg или png

Въведете символите от картинката.(*)
Въведете символите от картинката. Грешно