Телефон: 0888 643 153 | Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | Skype: veselin_lyutskanov |

Условия за ползване на информацията

 

Целта на този сайт е да бъдат разяснявани на читатели сложните хирургически въпроси касаещи коремната херния на разбираем език.

 

Информацията е написана добросъвестно и представлява  най-добрите знания на авторите в момента. Колкото и да сме се стремили да бъдем изчерпателни нищо не може да замени щателен преглед изследване и консултацията с вашия личен лекар, специалиста хирург и херния специалиста.

Естествено нищо произтичащо от информацията в сайта не може да се счита за даденост и на тази основа да внушава или да се приема за договореност, без да е потвърдено от квалифициран лекар след преглед, изследване и консултация. Самолечението и нелечението са опасни.

 

Авторите нe поемат отговорност за грешки, пропуски, преки или косвени вреди и пропуснати ползи пряко или косвено в резултат на информацията в този сайт, предприетa самоинициатива, самолечение или бездействие от ваша страна.

ПечатЕ-мейл