Срок за операция на херния, плануване за операция.

Обичайно срока за планова операция на коремна херния варира от няколко дни до три седмици при необходимост от лечение и компенсиране на придружаващи заболявания, подготовка при евентуална алергия след консултация с алерголог. От друга страна е натовареността на екипа и оперативния график.

Във всички случай първо е необходим е преглед от херниолог на хернията. Конкретно се обсъждат сроковете и мероприятията по изследване на основни показатели от кръвни тестове, електрокардиограма на сърцето, рентгенова снимка на белия дроб, ехография на корема, консултации със специалисти при показания за това. В зависимост от вашето здравословно състояние се планира датата за операция в удобно време. Спокойно се обсъжда вида на Вашата херния, каква операция би била най-подходяща за Вас. Ще имате време да обсъдите в семейството и в службата удобна дата, която минимално да пречи на работата и семейството.

Тук бързината не е от значение, а качеството!

 

Сигурно има и други въпроси и притеснения. Ако е така е добре да се видим и да ги обсъдим конкретно. Добре е да са и Ваши близки на обсъждането. Това е моята работа, призвание и удовлетворение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете! Д-р Люцканов Тел: 0888 643 153

 

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Сподели тази страница във: