Какво да очакват Вашите близки преди, по време и след Вашата операция на херния?

По време на първия преглед, ако Ваши близки Ви придружават и ако прецените могат да получат пълна информация за естеството на заболяването, плана за изследване и лечение. Ще могат да поставят всички въпроси, които ги вълнуват.

В деня на приемането те могат да Ви придружат, да видят къде сте настанен, да се запознаят с екипа. Ако желаят могат да останат с Вас докато премине операцията. Обичайно това отнема време, в което може да се свърши полезна работа, но решавате Вие.

Ако Вие разрешите след завършване на операцията могат близките да Ви видят. Ще получат пълна информация за Вашето състояние и как е преминала операцията. Ако неотложни ангажименти или разстояния ги отделят от Вас, посочени от Вас близки могат да получават информация по телефона.

В целият период на възстановяването Ви те могат да помогнат с положителни емоции, вяра и любов. Достъпа на близките Ви не се ограничава ако желаете. С оглед на предпазване от излишно излагане на риск от външни инфекции трябва да има премереност в броя на посетителите, като се сведе до най-близките.

Всички важни моменти от лечението Ви ще бъдат споделяни и обсъждани с Вас и близките Ви.

Сигурно има и други въпроси и притеснения. Ако е така, е добре да се видим и да ги обсъдим конкретно. Добре е да са и Ваши близки на обсъждането. Това е моята работа, призвание и удовлетворение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете! Д-р Люцканов Тел: 0888 643 153

Вижте повече за най-често задаваните въпроси свързани с операцията на коремна херния ТУК!

Сподели тази страница във: