Цена за операция от херния.

Това разбираемо е много често поставян въпрос. Самото му поставяне предполага избор. Когато има избор е добре.

Какво да изберем? Това трябва да решите Вие! Информирайте се за възможностите.

Изборът зависи от конкретната херния, големина, вид на избраната най-подходяща операция-конвенционална или лапароскопска.

Този избор е добре да бъде информиран избор, след преглед и обсъждане на всички за и против тази или друга операция. Не се налага бързане. Предварителните нагласи и очаквания на пациента и близките му не винаги са достатъчно обусловени с конкретното състояние на хернията и пациента като цяло. Тук влизат в съображение опита и желанието на херниолога да бъде максимално полезен. Това за него е призвание. Резултата от операцията трябва да бъде максимално добър с оглед на конкретния пациент. Не може да се „отсече“ – тази е най-добрата операция за херния и размера на инвестицията не е пряко свързан с резултата. Не напразно съществуват десетки видове операции и продължава търсенето на все по-добри. Технологията напредва с въвеждането на все по-качествени продукти използвани при операциите за херния. Мащабните световни проучвания в крайна сметка ги утвърждават или отхвърлят.

Размера на инвестицията не е без значение. Всеки трябва да може да направи своя информиран избор. От друга страна е казано „Не съм толкова беден, че да избирам най-евтиното“ Евтиното често накрая излиза по-скъпо. Трябва да бъде точно за конкретния случай. И още-колко пъти ще се оперирате за херния? Колко струвате Вие? Колко ще живеете и как? Е това Вие си знаете. Ами на зъболекар? Колко струва? Различно.

Допълнителна инвестиция се налага основно за консумативи, болнични условия, апаратура и ангажираност. Всичкото събрано се определя като високо качество и удовлетвореност на пациентите и екипа.

Това е нашето Кредо

Безкомпромисно високо качество. Това е грижа и лично отношение към всеки пациент, съпричастност към проблемите и страховете му, респект към време и заетост.

Стремим се към съвършенство в хирургичното изкуство, като използваме най-съвременните методи за диагноза и лечение на коремните хернии. С това осигуряваме на нашите пациенти минимална болка и неудобство, бързо възстановяване и по-добро качество на живот след операция на херния.

Колкото повече информация имате за видовете херния, симптоми, начините за диагноза и лечение на херния, толкова по-вероятно е да намерите подходящо и сигурно възстановяване.

 

Сигурно има и други въпроси и притеснения. Ако е така е добре да се видим и да ги обсъдим конкретно. Добре е да са и Ваши близки на обсъждането. Това е моята работа, призвание и удовлетворение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете! Д-р Люцканов Тел: 0888 643 153

Вижте как протича прегледа, подготовката за операция ТУК!

Сподели тази страница във: